Petite Friture – De Vertigo-lamp

lampy duizeligheid

Van de vele merken lampen heeft Petite Friture zijn eigen unieke ontwerpen. Amelie du Passage is een van de ontwerpers achter dit merk. Haar ontwerpen staan bekend om hun uniciteit en wyrafinowane.

De Vertigo lamp is een van de meest populaire ontwerpen van Petite Friture. Deze lamp heeft een unieke en organische stijl die geweldig zal staan in elke kamer. De lamp is ontworpen als aanvulling op een minimalistisch decor. Deze lamp is ook ideaal voor openbare ruimtes. Of het nu in een hotelkamer, woonkamer of salon wordt geplaatst, het zal er geweldig uitzien.

De Vertigo lamp is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Deze kleuren zijn wit, zwart, grijs en rood. Het komt ook in een kleiner formaat, dat compacter is. Ben je op zoek naar een lamp voor in een slaapkamer, dan kun je de lamp in het kleinere formaat aanschaffen. Dit type lamp is duurzamer en gaat lang mee.

De Vertigo lamp is voor het eerst ontworpen door Constance Guisset. De lamp heeft een organische stijl en is geïnspireerd op Quechua namiots. De tasmy poliuretanowe maken het duurzaam en gaan vele jaren mee. De lamp is ook gemaakt met een truny kabel waardoor hij in veel verschillende omgevingen kan worden gebruikt. Deze lamp kan in verschillende ruimtes worden gebruikt, waaronder de woonkamer, slaapkamer en salon.

De Vertigo lamp is ook een populaire keuze voor mensen die geïnteresseerd zijn in een minimalistisch design. De Vertigo lamp heeft een truny kabel waardoor hij in verschillende settings gebruikt kan worden. Ook is de lamp zeer energiezuinig. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een lamp die in een intieme omgeving zal worden gebruikt. De lamp is ook verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. U kunt de lamp aanpassen aan uw exacte behoeften.

De Vertigo-lamp was ook een populair ontwerp toen deze voor het eerst werd geïntroduceerd. Het was zelfs de eerste duzy-lamp die de afgelopen jaren op de markt kwam. Toen de Vertigo-lamp in 2009 voor het eerst werd geïntroduceerd, liep hij klasykiem vast. In 2010 werd de lamp echter opnieuw gelanceerd en is een zeer populair product geworden. Het is ook verkrijgbaar in twee verschillende maten, die iets groter zijn dan de kleinere maat. U kunt ook kiezen voor een lengte van één, twee of vier meter.

De Vertigo lamp is gemaakt door Constance Guisset en heeft een slank design. Het is gemaakt van cieniami en tasmy poliuretanowe. De lamp is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en kan worden aangepast tot een breedte van één, vier of twee meter. Je kunt de lamp ook kopen in een malych of duzy wnetrz. Je kunt de lamp ook kopen met een antresol. De lamp is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en is ideaal voor een verscheidenheid aan kamers.

De Vertigo lamp is oorspronkelijk ontworpen door Constance Guisset voor Petite Friture. Het is een zeer populaire lamp die een iconisch designstuk is geworden. De Vertigo lamp is een geweldige keuze voor iedereen die zijn huis of kantoor wil inrichten.