Een nadere blik op de &Tradition Flower Pot-collectie

andtradition bloempot

Als je op zoek bent naar een nieuwe bloempot voor in huis, zoek dan niet verder dan het &Tradition assortiment bloempotten. Ze zijn synoniem met de Flower Power-beweging van de late jaren 60 en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurafwerkingen. Hier gaan we dieper in op hun erfgoed en ontwerp.

Verner Panton’s Bloempot

De Flowerpot-collectie van Verner Panton is een tijdloos ontwerp dat perfect is voor elk huis. Geïnspireerd door de flower power beweging, werd deze kleurrijke hanger gemaakt in 1969. Hij heeft twee halfronde bollen, de ene tegenover de andere. Het is de perfecte decoratie voor elke ruimte, inclusief de tuin, het terras of de slaapkamer.

De bloempotlamp is gemaakt van metaal en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De ene versie is een hanglamp en de andere twee zijn een vloerlamp. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren beige rood en mosterd. De Flowerpot serie is ontworpen door Verner Panton, een avant-garde Deense ontwerper.

Panton begon zijn carrière als schilder, maar volgde daarna een carrière in de architectuur. Hij studeerde bij de beroemde Deense architect Arne Jacobsen en ontwikkelde zijn eigen ontwerpen. In de jaren zestig stond Panton bekend om zijn avant-garde ontwerpen, die zijn innovatieve geest weerspiegelden. Zijn geometrische stukken werden populair en hij creëerde ook verlichting en meubels voor het Deense designmerk Plus-linje.

&Tradition’s collectie bloempotten

Bloempotten zijn een belangrijk onderdeel van het interieur en de collectie bloempotten van andTradition bestrijkt een breed spectrum aan stijlen. Van eenvoudig en functioneel tot extravagant en opvallend, elk model heeft een andere stijl die past bij de algehele uitstraling van uw huis. De collectie omvat decoratieve plantenbakken, onderzetters en meer.

&Tradition’s erfgoed

&Tradition’s historische bloempot is een tijdloos ontwerp. Geïnspireerd door de Flower-Power-generatie van de jaren 60, is deze bloempot een symbool van vrede, liefde en harmonie. Het speelse en kleurrijke ontwerp gaat al tientallen jaren mee. Dit is het perfecte accessoire voor in huis.

Geïnspireerd door het Deense designerfgoed, creëert &Tradition tijdloze interieurobjecten en meubels. Ze werken nauw samen met wereldberoemde ontwerpers om designiconen opnieuw uit te geven en toekomstige klassiekers te produceren. Het unieke ontwerpproces en de duurzame materialen van het bedrijf helpen bij het creëren van tijdloze, stijlvolle en functionele objecten. De collecties van het bedrijf omvatten meubels, verlichting, woonaccessoires en meer.

De unieke benadering van design van het bedrijf combineert speelse vormen met elegante vormen en diepe kleuren. De producten zijn functioneel en verdelen ruimtes terwijl ze een blijvende indruk achterlaten. Het merk, opgericht in 2010, combineert traditie en innovatie om producten te creëren die zowel functioneel als mooi zijn.

&Tradition’s ontwerp

&Tradition’s Flowerpot-ontwerp roept de Flower Power-beweging uit de jaren 60 op. Dit ontwerp is voorzien van diepgetrokken metaal en is verkrijgbaar in verschillende kleurafwerkingen. Het is ideaal voor het weergeven van uw favoriete bloeiende planten en is een uitstekende aanvulling op uw huis. Bovendien is het design onderhoudsvriendelijk, zodat je er jarenlang plezier van hebt.

De Flowerpot is een iconische lamp en is uitgegroeid tot een icoon van de flower power beweging. De Flowerpot hanglamp heeft een elegant en verfijnd silhouet. &Tradition verkoopt nog steeds de originele Flowerpot lamp ontworpen door Verner Panton. Het verscheen voor het eerst in de late jaren zestig en is sindsdien een icoon van de Flower Power-beweging geworden. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is ook verkrijgbaar in een draagbare versie.

Het ontwerp van de Flowerpot doet denken aan een kleurrijke hanger die ook een symbool is van 1968. Hij is voorzien van halfronde bollen die tegenover elkaar staan. Het is ook een tijdloze klassieker die elke kamer of huis zal verfraaien.