Wandlampen voor binnen

wall lights uk indoor

Wandlampen zijn een fantastische aanvulling op elk verlichtingsplan en kunnen echt helpen om kamers helderder te laten aanvoelen, vooral in huizen met lagere plafonds, waar ze kunnen worden gebruikt naast plafondlampen en andere lampen zoals hanglampen. Of je ze nu gebruikt als bedlampjes, een favoriet schilderij accentueert of gewoon je muren met zacht licht reinigt, er is een enorm aanbod aan stijlen en ontwerpen in deze categorie.  Kikilighting.nl.

In tegenstelling tot inbouwplafondverlichting, die hardwired moet zijn in uw hoofdelektriciteit, zijn wandlampen meestal plug-in opties die overal aan de muur kunnen worden geplaatst. We hebben een brede selectie van verschillende stijlen, waaronder chique designstukken, lampen in tiffanystijl en moderne of klassiek/antiek geïnspireerde modellen in verschillende afwerkingen. Messing lijkt op dit moment het favoriete metaal te zijn en we hebben tal van elegante, ingetogen keuzes die goed passen bij elk neutraal slaapkamer- of badkamerontwerp.

Veel wandlampen hebben een ingebouwde dimfunctie, zodat je de helderheid van je licht eenvoudig kunt regelen. Je kunt er ook enkele vinden waarmee je de kleurtemperatuur van je verlichting kunt wijzigen – een functie die geweldig is voor het creëren van een sfeer of het toevoegen van sfeer aan een kamer.

Een nachtkastlamp kan een geweldig alternatief zijn voor tafellampen in een slaapkamer, omdat het ruimte op je nachtkastjes vrijmaakt voor al die boeken en glazen water waar je nooit aan toe lijkt te komen om te drinken! Een wandlamp met een rieten kap is vaak een populaire keuze, omdat de zachte verlichting die door het geweven materiaal gaat, textuur en een natuurlijkere uitstraling aan een kamer toevoegt. U kunt ook een versie van glas of keramiek proberen om uw interieurontwerp een eigentijdse afwerking te geven.