Slaapkamer Design Trends voor 2021

De slaapkamer is waar we rusten en onze energie aanvullen na een dag hard werken. Een comfortabele en mooie slaapkamer zal mensen een goed humeur brengen. Als protagonist van de slaapkamer speelt de kledingkast een belangrijke rol.

Met de veranderingen in de levensstijl van mensen, is het ontwerp van de slaapkamer meer geïntegreerd. De kledingkast, het bed, het nachtkastje, de achtergrondmuur van het nachtkastje, enz. zijn allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zijn meestal verenigd in termen van materiaal en kleur, wat ook de favoriete levensstijl van de huidige jongeren. Vandaag zal ik met je praten over de nieuwe trends op het gebied van slaapkamerontwerp in 2021, in de hoop je te inspireren.

Integratie van bed met nachtkastje en achtergrondmuur

Het geïntegreerde ontwerp van de toekomstige slaapkamer doorbreekt het verouderde concept dat de slaapkamer een bed en een kledingkast is. Elk detail wordt op maat gemaakt volgens de eigenaar, zoals kledingkast, deur, bed, plafond, achtergrondmuur, verlichting, gordijnen en andere factoren moet gebaseerd zijn op de behoeften en gewoonten van de eigenaar. Doe het algehele ontwerp.

In de toekomst doorbreekt de populaire slaapkamer het concept dat het bed een bed moet hebben. Het bed kan uitgroeien tot een nachtkastje achtergrondwand. Natuurlijk kan het ook goed gecombineerd worden met de opbergkast. Het nachtkastje is geïntegreerd met het bed , niet alleen volledig gebruik makend van elke centimeter van de ruimte, maar ook toestaan ​​dat Slaapkamers holistischer en verfijnder zijn.

Slaapkamer Design Trends

Het nachtkastje dat in het bed is geïntegreerd, moet de lengte en breedte vastgrijpen, en de verspreide voorwerpen zijn gemakkelijk toegankelijk tijdens het rusten, en het is erg handig voor dagelijkse sanitaire voorzieningen en reiniging.

Slaapkamer Design Trends

Het geïntegreerde platformbed zorgt ervoor dat de slaapkamer er ruimer en meer geïntegreerd uitziet.Het integreert het nachtkastje met het bed en zelfs de achtergrondmuur, verlaagt het zwaartepunt van de kamer, geeft de bewoner een veilig gevoel en maakt optimaal gebruik van de ruimte. , maar geeft ons ook een volledig gevoel van veiligheid.

Slaapkamer Design Trends

Kledingkast transparant

De stereotype houten kledingkast zal mensen moe maken. Als de nieuwe lieveling van de slaapkamer, breekt de transparante kledingkast de ouderwetse traditionele houten kledingkast. De transparante kledingkast met zijn eigen high-end gevoel kan een textuur voor de slaapkamer creëren en de kleurtint beter Een eenpersoonskamer tilt een LEVEL naar een hoger niveau.

Slaapkamer Design Trends

De glazen kledingkast is ook erg geschikt voor slaapkamers met een kleine oppervlakte. Het maakt de ruimte niet benauwend. Het voegt een vleugje extravagantie en delicatesse toe aan de ruimte, wat goed aansluit bij de mainstream-esthetiek van jonge mensen van vandaag.

Slaapkamer Design Trends
Slaapkamer Design Trends
Slaapkamer Design Trends

De rand van de transparante glazen kledingkast is nu erg populair in zwart of hoogwaardig grijs, staat erg goed bij transparant glas of mat glas en heeft een visueel effect van zijn eigen schoonheid.

Slaapkamer Design Trends

Onzichtbaarheid van de kledingkast

De laan is eenvoudig. Tegenwoordig besteedt iedereen in de slaapkamer ook aandacht aan verhulling. Het externe streven naar visuele eenvoud en netheid, maar de interne kracht heeft een sterke opslagcapaciteit.

De op maat gemaakte ingebouwde greeploze kledingkast kan niet alleen het vreemde appartement redden, het gebruik van de ruimte maximaliseren en de slaapkamer afscheid laten nemen van het “vuile en rommelige”.

Slaapkamer Design Trends
Slaapkamer Design Trends

De kast is geïntegreerd met de muur, waardoor deze visueel meer open is.

Slaapkamer Design Trends

In feite kan de positie van het nachtkastje in de slaapkamer worden gemaakt in een op maat gemaakte hangkast voor het nachtkastje, en de hele hoek is in een oogwenk vol high-end gevoel!

Slaapkamer Design Trends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *