Aankooptips voor kroonluchters in de woonkamer

De woonkamer is een zeer belangrijke ruimte in het nieuwe huis. De keuze van het licht zal de visuele beleving van de woonkamer beïnvloeden. De woonkamer kroonluchter is de belangrijkste lichtbron van de hele woonkamer, dus de keuze van de woonkamer kroonluchter bijzonder belangrijk wordt. Voor de keuze van kroonluchters in de woonkamer, is het noodzakelijk om te kiezen op basis van de stijl van de hele woonkamer, waardoor de woonkamer er sfeervoller en delicater uit kan zien. Hoe de kroonluchter in de woonkamer kiezen? Wij vertellen je het antwoord in 5 minuten!

Aankoopmethode voor kroonluchters in de woonkamer

  1. Grootte van de woonkamer

Als de hoogte van de woonkamer meer dan 3 meter is, kunt u ervoor kiezen om gloeilampenkroonluchters met drie of vijf punten te gebruiken, of ronde kroonluchters; als de vrije hoogte van de woonkamer minder dan 3 meter is, kunt u luxe kroonluchters uit het middensegment gebruiken , zoals kristallen plafondlampen, acryl platte plafondlampen, enz.

  1. Woonkamerstijl

De decoratie moet aandacht besteden aan het algehele bijpassende ontwerp. De kroonluchter in de woonkamer speelt de finishing touch in de algehele decoratie. Het kan zijn artistieke verlichtingseffect uit de vorm en verlichting laten zien. Let er bij de aankoop op of de kleur van de lampen is consistent met de algehele decoratiestijl en of ze met elkaar kunnen worden afgestemd.

  1. Energiebesparing

De gebruiksfrequentie van kroonluchters in de woonkamer is erg hoog, dus energiebesparing moet de belangrijkste overweging zijn bij de aankoop. De spaarlampmodellen hebben twee lichtkleuren wit licht en geel licht om uit te kiezen. U kunt de juiste kiezen lichtkleur volgens uw persoonlijke voorkeur.

Hoe de grootte van de kroonluchter in de woonkamer te kiezen?

  1. Als de woonkamer niet groot is, kies dan zoveel mogelijk een kroonluchter met een diameter van ongeveer 60 cm. Als de kroonluchter te groot is, wordt de woonkamer erg depressief.
  2. Als de woonkamer 15-20㎡ is, kunt u een kroonluchter kiezen met een diameter van 70 cm, die in principe aan de behoeften kan voldoen en een goed decoratief effect heeft.
  3. Als de woonkamer 20-30 vierkante meter is, probeer dan een kroonluchter met een diameter van 80 cm te kiezen. Dit soort plafondvorm is gecompliceerder en het decoratieve effect en de kwaliteit zijn relatief hoog.
  4. Als de woonkamer meer dan 30 vierkante meter is, is het aan te raden om een ​​luxe en sfeervolle kroonluchter te kiezen, het is het beste om een ​​grote kroonluchter van meer dan een meter te kiezen, zodat het decoratie-effect beter is!

De beste sites om hanglampen voor de woonkamer te kopen – Dililamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *