Hoe u uw buitendecor kunt integreren met uw interieurontwerp?

Met de grote verscheidenheid aan opties voor tuinmeubilair en decoratie van vandaag, is het gemakkelijker dan ooit om uw huis en achtertuin in stijlvolle harmonie te brengen. Lees verder om enkele eenvoudige decoratietips te ontdekken om van uw tuin, terras of terras een naadloze uitbreiding van uw huis te maken.

Creëer gedempt comfort

Een zithoek in de buitenlucht kan wedijveren met uw woonkamer. Profiteer van het buitenterrasgedeelte met veel zitplaatsen, of combineer loungestoelen, banken en voetenbankjes voor comfortabele zitmogelijkheden. Zet een salontafel in het midden, of beschouw een vuurplaats als middelpunt.

buitendecor

Overweeg complementaire texturen voor comfort dat vanuit het interieur stroomt. Woningen met interieurs die een eerbetoon zijn aan stoffen, wollen dekens en heuvelachtige kussens vragen om buitenmeubilair, dikke kussens en geweven rotan frames. Weerbestendige kussens maken het gemakkelijk om uw liefde voor pluche stoelen buiten voort te zetten.

Gebruik diepe banken en stoelen waarmee je kunt decoreren met kussens in verschillende maten en kleuren. Voegt zachtheid toe aan het uiterlijk van een buitentapijtlaag.

De natuur voelen

De eenvoudigste manier om harmonie in uw inrichting te vinden, is door zowel binnen als buiten een natuurlijke uitstraling te behouden, vooral als uw terras of patio uitkijkt op een natuurlijk landschap. Kies een neutraal palet en natuurlijke materialen zoals hout, vlechtwerk en steen als aanvulling op je omgeving. Kies natuurlijke texturen die eruitzien als thuis, zoals aardewerk of aardewerk.

buitendecor

Leg de grenzen rond uw ruimte vast voor een naadloze overgang van uw huis naar buiten. Vul de borders en kale plekken rondom het huis, met bloemperken, struiken en bomen op het terras – en spreid ze om hoogte en diepte te creëren.

Gebruik klimplanten op pergola’s en spanten voor levende muren en plafonds met felle zon overdag die schaduw biedt. Overweeg om een ​​grote plantenbak aan de muur toe te voegen aan een zichtbare muur om de aandacht op het brandpunt te vestigen, zoals een kunstwerk thuis zou doen.

Net zoals je binnen bent, kun je ook buiten met de seizoenen mee veranderen. Gebruik fellere kleuren in de warmere maanden en zachtere tinten als de temperatuur verandert. Maar overdrijf het niet. Een van de gemakkelijkste manieren om dingen buitenshuis te ingewikkeld te maken, is door te veel te decoreren, dus als je twijfelt, helpt het altijd om dingen eenvoudig en overzichtelijk te houden.

In de rij blijven

Laat je vermakelijke ruimte naadloos vloeien uit het interieur en kijk naar de lijnen. Zoek overeenkomsten in de vorm en het materiaal van de meubels die je kiest om de twee ruimtes aan elkaar te binden. Kies voor huizen met eenvoudige, strakke lijnen dezelfde opties voor terras- en terrasmeubilair. Overweeg stukken met metalen frames voor de ultieme strakke look. Voor een meer traditionele inrichting kiest u voor terrasmeubilair met een solide basis, met massieve, brede houten elementen.

buitendecor

Gebruik decor om het silhouet van uw meubels in evenwicht te brengen. Delicate metalen lantaarns en plantenbakken geven een eenvoudige toets aan de moderne ruimte, terwijl extra grote stenen of houten vazen ​​het ontwerp afmaken.

Verlichtingsmethode

Onderhoud binnen- en buitenruimtes, zelfs in het donker. Beheers de verlichting in uw achtertuin of terras voor comfort nadat de zon ondergaat.

Stevige buitenlantaarns kunnen zithoeken binnenshuis een verfijnde en toch eenvoudige toets geven. Plaats ze rond of bij zithoeken om donkere plekken in buitenruimtes te verlichten met warme lichtbollen. Gebruik met vlamloze stompkaarsen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat er iets omvalt en vlam vat. Versier de tafel met kleine kaarsen en theelichtjes op decoratieve metalen of glazen kandelaars om de hele avond de sfeer vast te houden.

buitendecor

Een andere gemakkelijke manier om een ​​warme avondsfeer te creëren, is door uw kerstverlichting te upgraden naar een reeks bolvormige lichten of glazen Edison-lampen. Glazen lampen met zichtbare gloeidraden stralen een warme gloed van bovenaf uit in plaats van puur wit licht, waardoor een kalme en ontspannen sfeer voor gasten ontstaat – wat er ook voor zorgt dat uw buitenruimten beter aansluiten bij de binnenverlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *