Brokis Ballonlampen

brokis ballon

Door glas als medium voor licht te gebruiken, zijn Brokis Balloons-lampen een stijlvol meubelaccessoire dat een kamer in een geheel nieuwe ruimte kan veranderen. Brokis, een Boheems bedrijf dat gespecialiseerd is in glas en kristal, heeft de traditie van Boheems glasambacht omarmd en zichzelf gevestigd als een van de belangrijkste spelers in het interieurontwerp van de 21e eeuw.

Vloerlamp

De ballon vloerlamp Brokis is een veelzijdig ontwerp voor in huis. Ontworpen door Lucie Koldova en Dan Yeffet, deze eenvoudige lamp is verkrijgbaar in drie verschillende maten en biedt een klassieke esthetiek. Het ontwerp kent drie basiselementen: de transparante stolp met daarin een metalen schijf, een metalen reflector aan de onderkant en een rode of witte kabel.

De lamp is een prachtig accent voor je huis. De afgeronde vorm geeft het een uitstraling die elke kamer aantrekkelijk zal maken. Bovendien past de glazen kap perfect bij de kleur van de glazen behuizing en geeft hij bovendien sfeervol licht. De lamp is gemaakt van moderne LED-technologie, waardoor hij energiezuinig is.

De Balloon vloerlamp is een van de meer populaire opties in het BROKIS-portfolio. Het heeft een handgeblazen glazen kap en een elegante metalen reflector. De vorm van de lamp doet denken aan een heteluchtballon, en de elegante proporties en het sculpturale ontwerp van de lamp zullen zeker in de smaak vallen. Het licht is ook verkrijgbaar in een kleine versie, die een 4,7W 120V E14 Candelabra Base LED-lamp gebruikt.

Vloerlampen zijn een uitstekende keuze voor woon- en commerciële ruimtes. Ze bieden een scala aan stijlen, kleuren en stoffen die zeker een aanvulling zullen zijn op uw interieur. Bovendien zijn ze betaalbaar. Als u niet wilt investeren in permanente verlichting, is een vloerlamp een perfecte manier om wat kleur aan uw interieur toe te voegen.

Tafellamp

De Balloon tafellamp van Lucie Koldova en Dan Yeffet doet denken aan een heteluchtballon. Het is gemaakt van mondgeblazen glas en heeft een metalen handreflector en twee afzonderlijke glazen schermen. Het ontwerp is eenvoudig maar toch elegant. Er zijn drie glaskleuren te zien, waaronder een mooie heldere lampenkap.

De Balloon tafellamp heeft een elegant design dat wordt aangevuld door zijn heldere en lichte lampenkap. De constructie is gemaakt van geblazen glas en metaal en de kappen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren die passen bij de metalen plaat. Het lichte, luchtige ontwerp zorgt ervoor dat iedereen zich kalm en ontspannen voelt.

De Brokis Balloons tafellamp is een uitstekend voorbeeld van Europese ontwerpexpertise. Het heeft een elegant ontwerp dat in elk huis past. Gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder een met de hand geperste metalen voet en een glazen koepel, is de lamp duurzaam en gaat lang mee. De lamp, bevestigd langs de centraalplaat, zorgt voor een helder licht. De lamp heeft ook een dimmer waarmee de gebruiker de hoeveelheid licht kan regelen.

De Balloons Tafellamp is verkrijgbaar in drie verschillende maten. De grote versie, bekend als de Medium, gebruikt een E27-fitting voor een halogeen- of ledlamp.

Reflector

De Brokis Balloons Medium lamp is een prachtig voorbeeld van een uniek lichtontwerp. De ronde kap is gemaakt van glas en de lichtgevende reflector is gemaakt van natuurlijk of geverfd metaal. Er zijn verschillende kleuropties, waaronder wit, donkergrijs en rood. De lamp is verkrijgbaar met een witte, zwarte of rode kabel.

Ondanks het kleine formaat creëren de Balloons lampen een elegante lichtbron voor elke ruimte. Het mondgeblazen glas dat in deze lampen wordt gebruikt, benadrukt de natuurlijke schoonheid van het materiaal. Er is een klein tafelmodel en twee vrijstaande modellen beschikbaar. De grootste kap is transparant en vertegenwoordigt een waar werk van glasblazersvakmanschap.

De Balloons Medium tafellamp heeft een heldere E27 fitting en kan gebruikt worden met halogeen of LED lampen. De reflector is gemaakt van een mooi, tijdloos design. Het wordt geleverd met een korting van 7% voor abonnees op de collectie. De Balloons-collectie kan als geheel of als afzonderlijke lampen worden gekocht om een verbluffend effect te creëren.