Scandi Lighting voegt warmte en gezelligheid toe aan uw huis

scandi lightingScandinavisch licht creëert poelen van licht en een gezellige sfeer. Het vult natuurlijk licht aan en is gemakkelijk te plaatsen in een woonkamer. U kunt vloerlampen plaatsen in ruimtes die extra verlichting nodig hebben en wandlampen of bureaulampen om diepteverlichting te creëren. Het gebruik van meerdere lampen lonzodesign in een kamer zal de gezellige sfeer versterken.

Hanglampen

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en functionele manier om je huis te verlichten, overweeg dan om een Scandinavische hanglamp aan te schaffen. Deze hanglampen hangen als sieraden aan het plafond en zorgen voor zowel algemene als directe verlichting. Sommige hebben met de hand gebreide lampenkappen of geweven patronen die een warme gloed uitstralen. Afhankelijk van het type en de stijl die u kiest, kunnen hanglampen in veel verschillende omgevingen worden gebruikt.

Hanglampen moeten op de juiste hoogte van het plafond worden gehangen voor een goede balans. Grote hanglampen zijn een goede keuze voor grote open ruimtes, maar kleinere zijn beter voor kamers met beperkte ruimte. Houd zeker rekening met de hoogte van het plafond en de lengte van het ophangsnoer om het juiste armatuur voor jouw huis te kiezen.

Vloerlampen

Decoratieve vloerlampen in Scandinavische stijl zijn een geweldige manier om stijl en licht aan elke kamer toe te voegen. Ze zijn veelzijdig en kunnen zowel voor algemene sfeerverlichting als voor leesverlichting worden gebruikt. Deze lampen zijn ideaal voor slaapkamers en andere kamers in huis en nemen niet veel ruimte in beslag.

Veel van deze lampen hebben een uniek ontwerp dat functionaliteit combineert met een moderne esthetiek. Sommige van deze lampen hebben een statiefvoet die in elke hoek kan worden aangepast. Hierdoor kan het licht worden gericht waar het het meest nodig is. Het licht dat uit deze lampen schijnt is niet hard of verblindend, maar geeft een zachte gloed.

Staande lampen

De Scandinavische verlichtingsstijl staat bekend om hun functionele stukken die minimalisme en stijl combineren. Enkele van de meest populaire ontwerpen zijn vloerlampen. Sommige zijn bedoeld om te worden gebruikt als leeslampjes en andere voor algemene sfeerverlichting. Hoe dan ook, deze lampen geven een goede verlichting en kunnen in bijna elke ruimte worden geplaatst.

Als je op zoek bent naar een vloerlamp, dan heb je in de PH-collectie een ruime keuze. De PH lampen hebben een subtiel industrieel randje. Ze zijn perfect als leeslamp naast je bank, of om een hoekkamer extra licht te geven. Deze collectie is bovendien betaalbaar en de kwaliteit van de lampen is geweldig. Voor een speelse look, probeer de paddestoel vloerlamp, die eruitziet als een paddestoel. Verkrijgbaar in meerdere kleurenschema’s, deze lamp is het perfecte accentstuk voor uw kamer.

Kaarslicht

Kaarslicht is de ultieme feelgood-lichtbron en vormt de perfecte finishing touch voor elk verlichtingsplan. Het creëert een gezellige sfeer die elke woonkamer uitnodigender maakt. Decoratieve gloeilampen en kandelaars zijn er in een breed scala aan vormen, stijlen en materialen. Ze kunnen ook warmte en gezelligheid toevoegen aan moderne ruimtes.

Kaarslicht is ook oplaadbaar en kan overal worden gebruikt – een handige lamp om bij de hand te hebben voor noodgevallen. Het biedt ook een warme sfeer en kan zowel in de winter als in de zomer zowel binnen als buiten worden gebruikt. De lamp heeft een geïntegreerde USB-oplaadkabel en de LED-vlam is realistisch. Bovendien kan het 150 uur branden, wat overeenkomt met 30 dagen normaal gebruik.

Messing armaturen

Messing armaturen zijn een geweldige manier om warmte en karakter aan je huis toe te voegen. Deze armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en afwerkingen, passend bij de stijl en inrichting van uw huis. Messing is een populaire keuze voor moderne interieurs uit het midden van de eeuw, dankzij de kenmerkende metallic afwerking die op zichzelf kan staan of kan worden gecombineerd met andere metallic afwerkingen.

Scandi-interieurs hebben de neiging terughoudendheid te betrachten, wat perfect is voor het mixen en matchen van verschillende stijlen, zoals koperen armaturen. Een retro wandlamp met drie lampen past bijvoorbeeld goed bij een geweven hanglamp in bohemienstijl. Wil je een subtielere aanpak, dan kun je kiezen voor matte leds.

Organische materialen

Een van de belangrijkste kenmerken van Scandi-verlichting is het gebruik van organische materialen. De Masey hanglamp heeft bijvoorbeeld lagen van natuurlijk handgeweven taupeleer op een frame van staaldraad om een gestructureerd lichteffect te creëren. Dit stuk is verkrijgbaar in twee maten. Op dezelfde manier gebruikt de Karina-hanger eenvoudige lijnen en een frame van staaldraad om een diepe plas van licht te creëren.

Naast het gebruik van organische materialen zijn Scandi verlichtingsarmaturen ook uniek in vorm. Een Scandi hanghanger is gemaakt van bamboe en heeft een honingkleurige raffia kap die om een metalen frame is gewikkeld. Deze tint zorgt voor een warme, natuurlijke gloed en glanst bij gebruik. Deze hanger is perfect voor kamers met een tropisch thema. Als alternatief kan een hanglamp van bamboelinnen een stralende verlichting bieden voor een Scandi-geïnspireerde ruimte.