Beste tips voor het decoreren van vloerlampen

In moderne woondecoratie, bij de keuze van verlichting, kiezen steeds meer mensen voor staande lampen. Vloerlampen hebben niet alleen basisverlichtingsfuncties, maar spelen ook een zeer belangrijke decoratieve rol in de woninginrichting. Weet u hoe u staande lampen moet kiezen? lampdecoratie Wat zijn enkele tips?Laten we ons volgen om te leren hoe u staande lampen kiest en enkele tips voor staande lampdecoratie.

Hoe kies je een vloerlamp

Detectie lichtbron: de meeste plafondlampen zijn wit licht, we kijken naar wit licht, sommige eigenaren zullen ontdekken hoe sommige plafondlampen er helderder uitzien, sommige zijn donkerder, sommige zijn wit en sommige zijn donker bij het kiezen van lampen. is te wijten aan de verschillende lichteffecten van de lichtbron en de verschillende kleurtemperatuur. De lichtbron die door sommige kleine fabrikanten wordt geproduceerd, heeft oorspronkelijk een laag lichtrendement, maar om de klant er helderder uit te laten zien, wordt de kleurtemperatuur verhoogd, zodat het lijkt erop dat een beetje helderder eigenlijk niet echt helder is, het is gewoon een illusie van het menselijk oog, en het zicht zal in deze omgeving lange tijd slechter en slechter worden.

Als het wordt herkend, betekent dit dat er geen andere lichtbron is, steek gewoon een lamp aan en ga dan onder de lamp staan ​​om te lezen.Als het handschrift er duidelijk en helder uitziet, betekent dit dat de lichtbron beter is en de lichtefficiëntie is hoog Als het onduidelijk is, is het slecht en de kleurweergave is goed.Als het hart blauw of paars is, betekent dit dat de kleurtemperatuur te hoog is.

Bij de aanschaf van een up-lit vloerlamp moet rekening worden gehouden met factoren zoals de hoogte van het plafond. Als het plafond te laag is, kan het licht alleen in een lokale omgeving worden geconcentreerd, waardoor mensen het gevoel hebben dat het licht te fel is en niet zacht genoeg. Tegelijkertijd is het plafond in huis met behulp van up-lighting vloerlampen wit of lichtgekleurd en heeft het materiaal van het plafond een bepaald reflecterend effect.

Let er bij de aanschaf van een direct verlichte vloerlamp op dat de onderrand van de lampenkap lager is dan de ogen, zodat de ogen door de instraling van de lamp niet oncomfortabel gaan aanvoelen. Bovendien, als het contrast van het binnenlicht te groot is, zal dit de belasting voor de ogen vergroten, dus probeer een vloerlamp te kiezen die kan worden gedimd. Vermijd bij gebruik, vanwege de concentratie van direct licht, spiegels en glasproducten in de buurt van de leespositie, om ongemak veroorzaakt door reflectie te voorkomen.

Decoratietips voor vloerlampen

Vloerlampen worden over het algemeen in de loungeruimte van de woonkamer geplaatst en werken samen met banken en salontafels om enerzijds aan de verlichtingsbehoeften van de ruimte te voldoen en anderzijds een specifieke omgevingssfeer te vormen. Over het algemeen mogen staande lampen niet naast hoge meubels of in ruimtes worden geplaatst die beweging belemmeren. Ook in de slaapkamer kunnen vloerlampen van pas komen. Hieronder zullen we de decoratievaardigheden van staande lampen op verschillende plaatsen door het Qingda Huanyi Home Furnishing Design Training Institute met u delen.

  1. Vloerlamp passend in de woonkamer

Als je een tv-fan bent, is het raadzaam om een ​​tafellamp of vloerlamp naast de bank of het bed te plaatsen.Als je tv kijkt, heb je een milde lichtbron nodig om de irritatie van de ogen door het licht van het tv-scherm te verminderen. Woonkamer met zitbank waarachter eventueel nog een vloerlamp geplaatst kan worden. Niet alleen om te zorgen voor hun eigen behoefte aan lezen, maar heeft ook geen invloed op de familie tv-kijken. De hoogte van de vloerlamp is over het algemeen 120-3250px, als de hoogte of de hoek van de lampenkap kan worden aangepast. De vorm en kleur van lampen en lantaarns moeten worden afgestemd op de meubels in de woonkamer. Indien nodig kan het licht van de vloerlamp ook worden gebruikt als achtergrondverlichting. Door de hoogte van de lamp aan te passen kan de diameter van de opening veranderen, waardoor de intensiteit van het licht wordt gecontroleerd en een wazige schoonheid wordt gecreëerd.

  1. Vloerlampen in de slaapkamer

Veel mensen hebben de gewoonte om ’s nachts te lezen en te schrijven, en de slaapkamer is privé, dus het is handig om een ​​kleine studeerkamer in de slaapkamer te persen zonder het gezin te storen. Een klein bureau kan naast het bed worden ontworpen, een dubbellaagse boekenplank kan in de lucht worden opgehangen en een staande lamp kan worden toegevoegd, en een kleine studeerkamer die zowel warm als beknopt is, bevindt zich in de slaapkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *