Soorten Plafondlamp UK

plafondlamp uk

Verlichting kan een kamer transformeren en een sfeer creëren waarin u graag tijd doorbrengt. Of het nu een kroonluchter is voor uw formele eethoek of een hanglamp voor de woonkamer, er zijn veel verschillende soorten plafondlampen om uit te kiezen. Elk brengt zijn eigen unieke stijl en sfeer in de ruimte.

Als u er de voorkeur aan geeft dat uw verlichting past bij het tijdperk van uw huis, zijn er veel stijlen voor huizen uit elke periode, waaronder middeleeuws, art deco, victoriaans en meer. Of je kunt kiezen voor een moderne lamp die is beïnvloed door stijlen uit het verleden die weer nieuw zijn gemaakt met eigentijdse wendingen.

Plafondlamp VK

Er zijn ook andere soorten plafondverlichting zoals Noodverlichting (of vluchtborden), High- of Low-bay Lighting (lange rijen TL-lampen) en Striplights. Ze hebben allemaal een ander doel en kunnen in bijna elke ruimte in huis worden gebruikt. Het meest voorkomende type plafondlamp is de Edison-schroefdop of ES-fitting met een diameter van 27 mm en wordt gebruikt voor UK 240V-lampen.