Tafellampen kiezen

tafellamp 60cm

Een van de meest stijlvolle toevoegingen aan een huis is een tafellamp. Deze lamp geeft een warme gloed wanneer hij brandt en heeft een uniek ontwerp dat in elk interieur past. De lamp is ideaal voor slaapkamers, woonkamers of gangen. Het heeft een eenvoudige witte taps toelopende kap en is vervaardigd door Pagazzi Lighting. Hozodesign.

Houd er bij het kiezen van een tafellamp rekening mee dat je de juiste maat wilt vinden. Een te kleine lamp zal niet op de juiste hoogte kunnen komen. Je moet ook rekening houden met de algehele vorm van je kamer en de hoeveelheid ruimte die je beschikbaar hebt voor het armatuur. Een hoge lamp zal bijvoorbeeld geen lege hoek kunnen vullen. Evenzo levert een smalle lamp mogelijk niet de juiste hoeveelheid verlichting voor een grotere kamer. Door de grootte van de lamp aan te passen, kunt u de hoeveelheid licht die in uw kamer beschikbaar is maximaliseren.

Het toevoegen van een lamp aan je slaapkamer is een geweldige manier om je bed te verlichten en een vleugje stijl toe te voegen. Deze lamp is gemaakt van metaal en heeft een witte lampenkap. Houd je meer van een vintage look, dan kan je kiezen voor een tafellamp met een bronzen of antiek gouden afwerking. Als je op zoek bent naar een strakke en minimalistische look, kies dan voor een glazen tafellamp met een chromen of gepolijst chromen afwerking.

De kap van een lamp is een van de belangrijkste elementen van de totale grootte van de lamp. Idealiter zou de diameter van de kap binnen vijf centimeter van de voet van de lamp moeten zijn. Evenzo moet de breedte van de kap kleiner zijn dan de breedte van de bijzettafel of bank. Bovendien moet u de hoogte van de kap meten om er zeker van te zijn dat deze de juiste hoogte bereikt.

Een LED-accentlamp is een uitstekende keuze voor een eigentijdse woning. Met een zwartmarmeren voet en een zwaar ontwerp houdt dit armatuur het licht geaard en richt het zich op de juiste delen van je huis. Of je nu op zoek bent naar een armatuur voor in de woonkamer, keuken of kantoor, de Sabine is een aanwinst.

Een andere stijlvolle optie is de Eli tafellamp. Het heeft een eenvoudige witte lampenkap en een gepolijste chromen voet. Ideaal voor slaapkamers en gangen, deze lamp is een geweldige keuze voor een moderne woning. Ontworpen met een esthetisch aantrekkelijk silhouet, is de Eli een geweldige keuze voor elke kamer.

Blader door de verscheidenheid aan beschikbare ontwerpen en kleuren om de perfecte stijl voor uw huis te vinden. Of u nu op zoek bent naar een tafellamp die uw interieur aanvult of een stuk dat een blikvanger in een kamer zal zijn, u zult zeker vinden wat u zoekt met behulp van onze collectie. Bekijk ook zeker eens onze collectie lampenkappen. Deze tinten kunnen worden gecombineerd met uw lamp om een compleet verlichtingsensemble te creëren.