De tafelbladweergave van de kamersleutelsong

room key song

De beste manier om uw waren te laten zien, is een groot tafelblad, of op zijn minst een goed doordachte display die veel interactie mogelijk maakt. Eén zo’n scherm onderscheidt zich van de rest met zijn slanke zwarte python-behuizing die klasse en verfijning uitstraalt. Het is een showcase die de nieuwste opnametechnologieën mogelijk maakt en tegelijkertijd een naadloze overgang naar de volgende fase mogelijk maakt. Met drie schermen en maar liefst vijf audiokanalen heeft de kamer genoeg pit voor alle leeftijden en niveaus. De bovengenoemde mediaspeler beschikt ook over een overvloed aan extra functies, waaronder een ultramoderne digitale mengtafel, draadloze microfoonversterking en de nieuwste surround sound-videotechnologie. Deze handige mafkees is een blijvertje, en eentje die je nergens anders in de stad kunt bemachtigen. Het is een geweldige plek om je muzikale talent te laten zien en je tegelijkertijd de kans te geven om te pronken met je spullen.