Flos IC T1 Lage BRO Tafellamp van Michael Anastassiades

Als je van minimalisme houdt, zul je dol zijn op de IC T1 Low BRO tafellamp van M ic hael Anastassiades. Dit minimalistische object heeft een schijnbaar willekeurige oorsprong. Het minimalistische ontwerp maakt het perfect voor een moderne kamer. De IC T1 is verkrijgbaar in verschillende stijlen en is verkrijgbaar in verschillende materialen. Yigolighting

IC T1 is een collectie plafondlampen, tafellampen en wandlampen

De IC T1 collectie is een nieuwe set wand-, tafel- en plafondlampen ontworpen door Michael Anastassiades voor Flos. De collectie is geïnspireerd op het idee van een jongleur en zijn ballen. Het ontwerp is zowel speels als functioneel. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen.

De IC Lights Table is een van de meest opvallende en veelzijdige ontwerpen in de serie. Ontworpen door Michael Anastassiades, heeft het een delicate stalen basis met een glazen koepel die er bovenop uitgebalanceerd is. Het werpt een zacht diffuus licht en heeft een dimmer op het netsnoer. IC Lights Table is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder zwart.

De IC T1 collectie omvat tafellampen, hanglampen en wandlampen. De collectie verkent het thema balans en gebruikt een mix van metaal, glas en opaalglas om een ​​verbluffende look te creëren. Het is geschikt voor gebruik in woonkamers, slaapkamers, kantoren en andere ruimtes waar sfeerverlichting belangrijk is.